Krštenje u BC ‘Betanija’ Čakovec

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Čakovec, 29. kolovoza 2021. (IBA) - Bogoštovna dvorana Baptističke crkve 'Betanija', u Čakovcu, bila je premala da primi sve one koji su htjeli prisustvovati krštenju Roberta, Marine, Lorene i Veronike Martinčević te Antonije Šafarić, pa se cijeli događaj prenosio na video zidu pod sjenicom Betanije.

Pastor Baptističke crkve Koprivnica Natanael Špičak ohrabrio je i izazvao kako krštenike tako i sve nazočne propovijedajući na temu 'Bogu pripadam, Bogu služim, Bogu vjerujem.' iz Djela apostolskih 27. poglavlja. Prije samog čina krštenja pastor Damir Pintarić je iz Evanđelja po Mateju 3. poglavlja ukratko odgovorio na pitanje 'Zašto radimo to što radimo?', te najavio svjedočanstva obraćenja krštenika koji će svoje životne priče podijeliti s cijelom crkvom tijekom narednih nedjeljnih bogoštovlja.

Nakon krštenja pastori Damir Pintarić i Natanael Špičak, te đakoni Betanije, molili su za ispunjenje Svetim Duhom, vodstvo, zaštitu i blagoslov onih koji su krenuli za svojim Spasiteljem. Cijelom bogoštovlju doprinijeli su glazbenici kao i zbor mladih Baptističke crkve 'Betanija' s gostima. Druženje se nastavilo uz zajednički roštilj.

Poruku i cijelo krštenje možete pregledati na:

www.betanija.hr 
https://youtu.be/m5uwUJ0wCak 
https://www.facebook.com/watch/live/?v=602098790783140&ref=watch_permalink