Predbožićno druženje žena pod geslom ‘Krist iznad svega’

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Belica, 2. prosinca 2023. (IBA) - I ove su godine žene iz BC Belica radosno, na prvu nedjelju došašća održale predbožićno druženje žena.

Ovom prigodom u Društvenom domu Belica imale su čast ugostiti prijateljice i sestre iz cijelog Međimurja. Sestra Nadica Kovačec je vodila program, a domaći su glazbenici vodili prisutne u radosnom pjevanju božićnih duhovnih pjesama. S nekoliko predivnih pjesama prisutne je razveselila i ohrabrila Andrea Horvat iz Baptističke crkve Pušćine.

Na temu „Krist iznad svega“, iz Hebrejima 1:1-4, Heidi Turkalj podijelila je prigodno predbožićno razmišljanje iz Božje riječi. U svem božićnom slavlju, prisjećamo se kako je Bog Otac poslao svoga Sina, Isusa Krista, koji savršeno objavljuje Božju narav ljudima. To dijete rođeno u Betlehemu, Gospodar je i Stvoritelj svega te uzdržava čitavi svemir. Kao utjelovljeni Bog Sin, Isus Krist je savršeno ostvario Božji plan spasenja. On je jedini Iskupitelj, Posrednik i Kralj. Bez Isusovog dolaska na ovaj svijet čovjek ne bi mogao upoznati Boga Oca. A Gospodin poziva čovjeka da ga ovog Božića bolje upozna kroz osobu Isusa Krista.

Nakon programa, srca puna neizmjerne radosti i zahvalnosti Bogu na tom najboljem daru - Njegovom Sinu Isusu, žene su se veselo družile u ugodnoj atmosferi. Karmen Horvat i njezini suradnici su za vrijeme ženskog skupa imali božićni klub za djecu te ih učili iz Božje riječi.

Zahvala ide i Općini Belica i Udruzi dragovoljaca i veterana na ustupljenim prostorijama, kao i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ovogodišnjeg druženja!

‘Želimo Vam blagoslovljen i radostan Božić, ispunjen Božjom prisutnošću i obiljem Njegovog mira,’ poručuju sestre iz Baptističke crkve Belica.