Bilten br. 2/2010

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Interno glasilo Ženskoga rada kod čtateljica

Iz tiska je izašao drugi broj Biltena Ženskoga rada pri SBC-u u 2010. godini.

U njemu iz pera Vesne Brezović čitamo tekst pod naslovom 'On je tu'. O Crkvi koja je na Pedesetnicu dobila misiju piše Sonja Rozner Malina, a o svojoj zajednici piše Ranka Polić. Svjedočanstvo o predanju života Bogu iznosi Tatjana Begov. O teškoćama žena u muslimanskim zemljama piše Speranca Tomin potaknuta primjerom Rube Abbasi iz Jordana. Saznajemo o akciji darivanja krvi u Karlovcu.

Tu je i razgovor koji je s Valentinom Klisarić, stalnom suradnicom Biltena iz Šibenika vodila Vesna Brezović, a Valentina piše i o ljubavi i o knjizi 'Koliba'. Jovanka Vuletić svjedoči o 'dobrim Božjim naumima', a Tabita Kligl o 'radosnom svjedoku', te izvješćuje o Sestrinskoj konferenciji u Siraču.
Tu je i pjesma 'Moji prostori' Kristine Mihoković.

Uredništvo Biltena poziva osobe koje imaju stare brojeve Biltena da ih pošalju na adresu uredništva kako bi se nedostajući brojevi mogli pohraniti u elektronskom obliku. Također je tu i poziv na suradnju u stvaranju novog 'Srca za misiju' za 2011 godinu.

Bilten je moguće nabaviti u svakoj mjesnoj Baptističkoj crkvi, kao i na adresi uredništva: Josipa Šipuša 6, 47 000 Karlovac.