Održani dani s Biblijom u Crikvenici

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Crikvenica 1. svibnja 2022. (IBA) - U  "Life centru' u Crikvenici održan je petodnevni 11. susret "Vrijeme s Biblijom" sa 70-tak prisutnih.

Predavačica je bila  sestra Karin Rudies iz Njemačke. I ove godine Virtemberški bratski savez iz Njemačke sudjelovao je u sufinanciranju ovog seminara pa je za suionike to bila idealna prilika za nezaboravne dane zajedništva u proučavanju Biblije ali i zajedništva s braćom i sestrama iz Hrvatske, Slovenije i Austrije.

Sestra Karin je ovaj put govorila o Svetom Duhu, tko je On, kako djeluje u našem životu, kako se razvijaju Njegovi plodovi i kako vjerni koriste njegove darove. Svako jutro prije obaveznog programa bio je kratak molitveni susret, a navečer je bilo prilike za svjedočanstva kako Gospodin djeluje u nama i po nama u našem vremenu i u našim okolnostima.
Vjerni u službi sviranja i pjevanja bile su Andrea, Ivana i Marija iz Umaga, Valentin je brinuo o tehnici, a Vesna Jekić je prevodila predavanja. Ove godine bio je organiziran i rad s djecom; za to su se potrudile Ivana, Andrea, Marija i Sanela. Veliko im hvala.

Nakon dana provedenih u toplom i srdačnom zajedništvu, razišli smo se ohrabreni znajući da je On Emanuel, s nama Bog, da se nastanio u „zemljanim posudama“ kako bismo odražavali Njegovu slavu i služili darovima kojima nas je Duh Sveti osposobio, a ujedno izazvani da preispitujemo svaki dan koji „prostor srca“ mu još nismo prepustili da njime zagospodari.

Edita Turinski