Predbožićno druženje žena u Belici

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Belica, 1. prosinca 2019. (IBA) -  Sestre Baptističke crkve Belica i ove godine su u Društvenom domu Belica organizirale, šesto po redu, predbožićno druženje žena.

Druženje je započelo slavljenjem koje je vodio tim za proslavljanje iz BC Belica s gošćom Martom Konecki, a čitavu prigodu svojim glasovima obogatile su sestre iz zbora BC Mačkovec.

Svoju životnu priču s nazočnima podijelila je Petra Tot, a prigodnu poruku imala je Heidi Turkalj. Ovogodišnja tema „Dolazak Kralja“ ohrabrila je nazočne prigodnim biblijskim tekstom iz 1. poglavlja Evanđelja po Marku. Dolazak našeg Kralja Isusa Radosna je vijest i ispunjenje Božjeg plana od prije postanka svijeta. Dolazak Kralja svima nama nudi pristup Božjem kraljevstvu; no, ne prisiljava nas da uđemo u Njegovo kraljevstvo. Isusova poruka početkom Njegove službe je poziv svima: "Ispunilo se vrijeme i približilo se kraljevstvo Božje! Pokajte se i vjerujte evanđelju!" (Marko 1:14-15). Stoga, dolazak Kralja iziskuje naš odaziv: pokajanje i vjeru u Isusa Krista kao našeg Kralja, Otkupitelja i Spasitelja.

Za vrijeme druženja organiziran je i prigodan program za djecu koji su vodile Karmen Horvat i Vesna Havaši iz BC Pušćine.

Zahvaljujemo Općini Belica i Udruzi dobrovoljaca i veterana na ustupljenim prostorijama, a također i svima koji su svojim trudom doprinijeli realizaciji ovog događaja.

Želimo Vam blagoslovljen i radostan Božić!