Novi album duhovnih pjesama Ivana Špićaka

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Rijeka, 21. ožujka, 2018. – Bono Records najavljuje izlazak albuma prvijenca glazbenika, teologa i pastora Ivana Špićaka «Jednom tamo» na kojemu je objedinio uspješnice tradicionalne kršćanske glazbe kao i izvorne hrvatske pjesme.

Ivan Špićak se dugi niz godina bavi kršćanskom glazbom, pjevajući i svirajući gitaru na redovnim susretima vjernika kao i na kongresima, konferencijama i drugim događajima vjerskog karaktera. Tradicinalne kršćanske pjesme, ili kako ih unutar žanra nazivamo himnama, zasigurno mu nisu strane i ne možemo s točnošću odrediti koliko puta ih je umjetnik u svome životu izveo. 

Sada su dobile novo ruho pod brižnom palicom aranžera i producenta albuma, višestruko nominiranog glazbenika za nagradu Status u kategoriji klavijaturista godine, Maaseja Kovačevića koji je poznato ime u pop i jazz svijetu, koji je okupio na albumu glazbenike s kojima je surađivao, kao što su Elvis Stanić, Zvonimir Šestak, Miroslav Lesić i mnoge druge. Ova imena su jamstvo da pred sobom imamo uistinu nesvakidašnje djelo.

Neke od pjesama na albumu su: On vodi me (He Leadeth Me), Jel’ istina? (At the Cross), Sretna sigurnost (Blessed Assurance) i mnoge druge himne koje su doživjele izdanja od nebrojenih svjetskih poznatih i manje poznatih glazbenika. Na albumu se nalazi i skladba “Kreni sad” jednog od pionira kršćanske glazbe na ovim prostorima Vladimira Hoblaja, nekadašnjeg člana grupe Adonai. 

Sve informacije u vezi albuma pronađite na: Bono RecordsOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel: +385 (0)95 907 8996.