Ljetna škola biblijskih jezika

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Prorok Izaija (VIII st.prije Krista) govori o kanaanskom jeziku: "18U onaj  će se dan u zemlji egipatskoj pet gradova što govore kanaanskim jezikom zakleti Gospodinu nad Vojskama" (Iz 19,18a) Kanaanski jezik je preteča hebrejskog jezika."15Zato, molim, čitajte blagohotno i pozorno ovo moje djelo i oprostite 20ako nismo uspjeli naći primjeren oblik ovom ili onom izrazu, jer valja znati da hebrejski izričaji, prevedeni na drugi jezik, gube od svoje snage." (Sir 1,20).

BESPLATNI TEČAJEVI
NOVOZAVJETNOG GRČKOG JEZIKA
I BIBLIJSKOG HEBREJSKOG

Osnovni tečaj Novozavjetnog grčkog jezika (1. dio) traje svaki dan (osim nedjelje ) od 3. do 15. srpnja od 17 do 21h s pauzama. Predavač je mr. Gene Whiting, a radi se po knjizi 'Novozavjetni grčki' Nele Williams Horak.

Od 20. do 31. srpnja od 18 do 21h s pauzom (osim subote i nedjelje) traje osnovni tečaj biblijskog hebrejskog jezika (1.dio). Predavač je pastor Miloš Komanović, a radi se po posebno pripremljenoj skripti.

Dobrodošli su svi zainteresirani bez obzira na religijsku ili bilo koju drugu pozadinu, a žele učiti originalne jezike biblijskih knjiga čime produbljuju svoju biblijsku duhovnost i kulturu kao i bolje razumjevanje Biblije. Tečaj je besplatan za sve polaznike.

Tečaj će se odravati u BC 'Betel',  Kralja Tomislava 20,  SISAK

Prijave kod Damira Čačića na broj mobitela:
098-287-530, ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.