‘Idite i učinite' -  Impuls bogoslužje

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Belica 13. ožujka 2016. (IBA) - Zajednice u Muđimurju od 30. svibnja do 5. lipnja 2016. godine planiraju održati evangelizaciju u gradu Čakovcu. Isusov nalog u Mateju 28. konstanta je svake žive crkve. Isusova vlast “nebeska i zemaljska” tijekom vremena nije izgubila snagu. 

Tijekom sedam dana želja nam je da uličnim koncertima, igraonicama za djecu, izložbama kršćanskih knjiga filma i glazbe, sportom i večernjim koncertom potaknemo ljude da 'Ima Nade' za svakog koji prihvati poruku Isusa Krista. Gosti govornici su nam Ivan Grozdanov (Makedonija), Rabi M.Maharaj (USA) i Ulrich Parzany (Njemačka). Večernji sastanci održat će se pod velikim šatorom u centru. 

Pripremili smo tri 'Impuls' bogoslužja s namjerom ohrabrivanja i motiviranja svakog vjernika na aktivno uključenje u evangelizaciju kroz molitvu i pozivanje. U tu svrhu održano je prvo 'Impuls' bogoslužje u društvenom domu u Belici. Bili smo ohrabreni zajedništvom kroz slavljenje i poruke riječi. Sudjelovao je sastav iz crkve u Belici, svjedočanstvo je dao Gordana Bartolića, a propovijedao je Ivice Horvatić. 

Sljedeće Impuls bogoslužje bit će 10. travnja u Pušćinama i 15. svibnja u Pastoralnom centru Čakovec.

Vjerujemo da je za naš narod, ekonomiju, obitelj i pojedinca jedina NADA u osobnom predanju Isusu Kristu i to želimo navijestiti.

Branko Kovačević