Predstave Franka Bosha u S. Brodu

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

U travnju, Slavonski je Brod posjetio Frank Bosch, te kao i uvijek obradovao male i velike svojom simpatičnom predstavom ispunjenu skečevima, glumom, pantomimom i pjesmom.

Frank je izveo svoju predstavu na tri različite lokacije za tri različite skupine djece. Prva predstava održana je za djecu osnovne škole „Milan Amruš“ , škole za odgoj i rehabilitaciju učenika s teškoćama u razvoju. Druga predstava održana je za djecu koja žive u „Domu za djecu“ i mlađe punoljetne osobe bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Treća predstava održana je za romsku djecu u iClubu Connect – kršćanskom klubu za promicanje kompjuterske tehnologije i kršćanskih vrijednosti. Predstava je imala naziv „Frank Bosch i njegovi američki prijatelji“. Razlog tome je što su se u predstavu uključili studenti iz Amerike koji su proveli šest tjedana služeći u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. S prisutnima su podijelili svoja svjedočanstva i dramu.

Drago nam je što smo brata Franka mogli još jednom ugostiti. Što je svojim jedinstvenim talentom opet mogao nasmijati, obradovati i najvažnije od svega, obasuti Božjom ljubavlju upravo one kojima je Božja ljubav najpotrebnija.