Najava konferencije 'Fingerprint'

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Po treći put će se od 5. do 7. listopada održati susret mladih pod nazivom 'Fingerprint' u Pastoralnom centru "Riječ i život" u Rijeci.

Fingerprint organizira "RiStream" - pokret mladih iz evanđeoskih crkava u Rijeci u suradnji pastora i voditelja evanđeoskih crkava u Rijeci te je pod pokroviteljstvom EPC u RH, Vijeća Kristovih crkava u RH, SBC u RH i PEV-a.

U vrijeme kad se u Hrvatskoj osjeća da nema nade i budućnosti za mlade, kada mnogi smatraju da je izlaz odlazak iz zemlje te svrhu i smisao života traže u prolaznim stvarima, ovogodišnja je tema okupljanja 'Isus alternativac' jer vjerujemo da postoji alternativa za mlade – a to je Isus.

Razmišljanja na tu temu vodit će Stojan Gajicki, slavljenje će voditi RiStream bend, a spremni su i gosti iznenađenja!

Susret je osmišljen za uzrast od 14 godina na više. Prijava svakog sudionika je obavezna, a prijave se primaju putem ovoga linka

Ostale detalje prijave pronađite na Facebook eventu Fingerprinta. Za moguća pitanja i dodatne informacije, slobodno nam obratite u osobnoj poruci na Facebook stranici RiStreama.

Cijena koja uključuje obroke sva tri dana i smještaj iznosi 120 kn. Požurite s prijavama jer je broj osoba kojima možemo osigurati smještaj – ograničen!

Fingerprint video se nalazi ovdje