Prvo krštenje u Baptističkoj crkvi Dubrava

SBC - Savez živih crkava ujedinjenih poslanjem i služenjem svojim lokalnim zajednicama

Zagreb 6. svibnja 2018. (IBA) - Prva nedjelja u svibnju bila je izuzetno svečana i blagoslovljena u zagrebačkoj baptističkoj crkvi u Dubravi.

Uz brojne goste, prijatelje te braću i sestre iz BC Radićeva, prvi put od otvorenja crkve u veljači 2005., bilo je krštenje vjernika. U znak svoje vjere u oproštenje grijeha samo po Isusu Kristu, svjesnim činom krštenja u vodi, svoja srca i svoje živote, svom Spasitelju i Otkupitelju Isusu Kristu predalo je šest krštenika: Kayleigh Maroney, Ana Barač Ismailovski, Marijan Baniček, Dominik Glavaš, Viktor i Noa Pazman.

Zahvalni smo Gospodinu na njima! Po prvi put sa velikim žarom i ljubavi krštenike je u ime Oca i Sina i Duha Svetoga krstio starješina Danijel Časni. Svečano bogoštovlje vodio je starješina Stephen Bell, a izuzetno poučnu propovijed starješina Josip Čeh. Sve to popratio je s pjesmama slavljenja Gospodina tim za slavljenje pod vodstvom Tabite Bell. Zahvalni smo od srca Magdaleni Pazman i njezinim prijateljicama koje su sa svojim prekrasnim pjesmama uljepšale svečanost krštenja. Nakon propovijedi svi prisutni bili su pozvani na zajednički ručak, koji je protekao u ugodnom druženju. Hvala svima koji su sudjelovali u pripremi i organizaciji, a posebno sestrama na njihovim vrijednim rukama.

Snježana Fadljević